čeština  english  deutsch  

Akce

VÍKEND NA GRILU (Pátek 23.6. a Sobota 24.6., 18:00 – 22:00 hod)

Zveme Vás do hotelu Hotelu Theresia k tradičnímu grilování na hotelové zahrádce. Šéfkuchař Aleš Pražák a sommeliér Tomáš Zof pro Vás sestavili speciální menu.

Grilujeme v pátek 23.6. a v sobotu 24.6. vždy od 18 do 22 hodin.

Rezervujte si svůj stůl včas na lince +420 321 711 117 nebo e-mailem na recepce@hoteltheresia.cz.

MENU "VÍKEND NA GRILU"

Sekt Kir Royal

Grilované pokrmy:
200g Kuřecí prsíčka tandoori style        295,-
200 g Marinovaná vepřová krkovička s česnekem a rozmarýnem       295,-
200 g Steak z hovězí svíčkové, marinovaný v rozmarýnovém oleji       395,-
200 g Africký sumeček na bylinkách       335,-
200 g Plátky lilku a cukety s parmezánem        195,-

-    Součástí každého jídla míchaný zeleninový salátek a smažené steakové hranolky

3 druhy omáček k masu:
-    Barbeque omáčka Jack Daniel´s
-    Chimichurri omáčka
-    Quacamole dip

Pečivový set

Těšíme se na Vaší návštěvu!



HOTEL THERESIA v Kolíně hodnocení